遠隔授業と対面授業による調理学実習の習熟度の比較検討 : 令和2年コロナ禍における実習授業の模索
Bibliographic Information
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- エンカク ジュギョウ ト タイメン ジュギョウ ニ ヨル チョウリガク ジッシュウ ノ シュウジュクド ノ ヒカク ケントウ : レイワ 2ネン コロナ カ ニ オケル ジッシュウ ジュギョウ ノ モサク
- Analysis of the Difference in Efficiency between Distance and Face-to-Face Practical Cooking Classes : Reflecting on the Classes under the Current Situation with COVID-19
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Journal
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- 研究紀要 = Bulletin of Aichi Bunkyo Women's College / 愛知文教女子短期大学 編
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研究紀要 = Bulletin of Aichi Bunkyo Women's College / 愛知文教女子短期大学 編 (42), 51-62, 2021
稲沢 : 愛知文教女子短期大学
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Details 詳細情報について
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- CRID
- 1520572359512807168
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- NII Article ID
- 40022493133
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- NII Book ID
- AN10440266
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- ISSN
- 13405225
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- NDL BIB ID
- 031298773
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- Text Lang
- ja
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- NDL Source Classification
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- ZV1(一般学術誌--一般学術誌・大学紀要)
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- Data Source
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- NDL
- CiNii Articles