無機成分含有量と多変量解析による豚肉製品の分類
Bibliographic Information
- Other Title
-
- ムキ セイブン ガンユウリョウ ト タヘンリョウ カイセキ ニ ヨル ブタニク セイヒン ノ ブンルイ
- Classification of pork products by inorganic content and multivariate analysis
- 2012年度日本味と匂学会第46回大会
- 2012ネンド ニホンミ ト ニオイ ガッカイ ダイ46カイ タイカイ
Search this article
Journal
-
- 日本味と匂学会誌 = The japanese journal of taste and smell research
-
日本味と匂学会誌 = The japanese journal of taste and smell research 19 (3), 417-420, 2012-12
和光 : 「日本味と匂学会」事務局
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520572359884849920
-
- NII Article ID
- 110009578292
-
- NII Book ID
- AA11426393
-
- ISSN
- 13404806
-
- NDL BIB ID
- 024247416
-
- Text Lang
- ja
-
- Article Type
- journal article
-
- NDL Source Classification
-
- ZS8(科学技術--医学--解剖学・生理学・生化学)
-
- Data Source
-
- NDL Search
- CiNii Articles
- KAKEN