- 【Updated on May 12, 2025】 Integration of CiNii Dissertations and CiNii Books into CiNii Research
- Trial version of CiNii Research Knowledge Graph Search feature is available on CiNii Labs
- 【Updated on June 30, 2025】Suspension and deletion of data provided by Nikkei BP
- Regarding the recording of “Research Data” and “Evidence Data”
米の食味に及ぼす窒素施肥および精米中のタンパク質含有率の影響
Bibliographic Information
- Other Title
-
- コメ ノ ショクミ ニ オヨボス チッソ セヒ オヨビ セイマイ チュウ ノ タンパクシツ ガンユウリツ ノ エイキョウ
Search this article
Description
資料形態 : テキストデータ プレーンテキスト
コレクション : 国立国会図書館デジタルコレクション > デジタル化資料 > 雑誌
Journal
-
- 食品総合研究所研究報告 = Report of National Food Research Institute / 農業・食品産業技術総合研究機構食品総合研究所 編
-
食品総合研究所研究報告 = Report of National Food Research Institute / 農業・食品産業技術総合研究機構食品総合研究所 編 (29), 9-15, 1974-03
つくば : 農業・食品産業技術総合研究機構食品総合研究所
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520572360429529344
-
- NII Article ID
- 10015122460
- 40018643790
-
- NII Book ID
- AN00117854
-
- ISSN
- 03019780
-
- NDL BIB ID
- 7665211
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZP34(科学技術--食品工学・工業)
-
- Data Source
-
- NDL Search
- CiNii Articles