料理テキストに見る日本の中華料理の受容と展開 : 『きょうの料理』を中心に
Bibliographic Information
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- リョウリ テキスト ニ ミル ニホン ノ チュウカ リョウリ ノ ジュヨウ ト テンカイ : 『 キョウ ノ リョウリ 』 オ チュウシン ニ
- Evolution of Chinese Dishes in Japan as Viewed through Cooking Texts : Focusing on Kyo no ryori
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Journal
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- 会誌食文化研究 = Journal of food culture of Japan / 日本家政学会食文化研究部会 編
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会誌食文化研究 = Journal of food culture of Japan / 日本家政学会食文化研究部会 編 (17), 1-13, 2021
町田 : 日本家政学会食文化研究部会
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Details 詳細情報について
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- CRID
- 1520572407496970496
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- NII Article ID
- 40022803942
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- NII Book ID
- AA12645042
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- ISSN
- 18804403
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- NDL BIB ID
- 031937052
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- Text Lang
- ja
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- NDL Source Classification
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- ZE16(社会・労働--家事・家政--学術誌)
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- Data Source
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- NDL
- CiNii Articles