食品・食品成分の抗酸化評価系に関する考え方
Bibliographic Information
- Other Title
-
- ショクヒン ショクヒン セイブン ノ コウサンカ ヒョウカケイ ニ カンスル カンガエカタ
- Concept for measurement of antioxidative functions in foods and food components
Search this article
Journal
-
- イルシー = ILSI Japan
-
イルシー = ILSI Japan (104), 9-16, 2011-03
東京 : 日本国際生命科学協会
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520573329906406400
-
- NII Article ID
- 40018766284
-
- NII Book ID
- AA12606277
-
- ISSN
- 13473239
-
- NDL BIB ID
- 11043751
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZP34(科学技術--食品工学・工業)
-
- Data Source
-
- NDL
- CiNii Articles