- 【Updated on May 12, 2025】 Integration of CiNii Dissertations and CiNii Books into CiNii Research
- Trial version of CiNii Research Automatic Translation feature is available on CiNii Labs
- Suspension and deletion of data provided by Nikkei BP
- Regarding the recording of “Research Data” and “Evidence Data”
沖縄県産紅イモのアントシアニン色素について
Bibliographic Information
- Other Title
-
- オキナワケンサンコウ イモ ノ アントシアニン シキソ ニ ツイテ
Search this article
Journal
-
- New food industry = ニューフードインダストリー
-
New food industry = ニューフードインダストリー 54 (11), 36-38, 2012-11
国分寺 : エヌエフアイ
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520573330058311040
-
- NII Article ID
- 40019473198
-
- NII Book ID
- AN00004199
-
- ISSN
- 05470277
-
- NDL BIB ID
- 024056050
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZP34(科学技術--食品工学・工業)
-
- Data Source
-
- NDL Search
- CiNii Articles