通電加熱処理による水産加工品の嗜好性向上技術
Bibliographic Information
- Other Title
-
- ツウデン カネツ ショリ ニ ヨル スイサン カコウヒン ノ シコウセイコウ ジョウ ギジュツ
- Technology for Heightening Palatability of Processed Marine Products by Electrical Heating
- 特集 食品の付加価値を高める加工技術
- トクシュウ ショクヒン ノ フカ カチ オ タカメル カコウ ギジュツ
Search this article
Journal
-
- 食品工業 = The Food industry
-
食品工業 = The Food industry 57 (2), 44-50, 2014-01-30
東京 : 光琳
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520573330902590464
-
- NII Article ID
- 40019931627
-
- NII Book ID
- AN00117810
-
- ISSN
- 05598990
-
- NDL BIB ID
- 025124251
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZP34(科学技術--食品工学・工業)
-
- Data Source
-
- NDL
- CiNii Articles