特集 健食素材の食品・飲料への展開
Bibliographic Information
- Other Title
-
- トクシュウ ケンショク ソザイ ノ ショクヒン インリョウ エ ノ テンカイ
- Special feature in this issue: Expansion of the field to food and drinks from functional materials
Search this article
Abstract
記事種別: 特集
Journal
-
- Food style 21 : 食品の機能と健康を考える科学情報誌
-
Food style 21 : 食品の機能と健康を考える科学情報誌 13 (9), 24-69, 2009-09
東京 : 食品化学新聞社
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520573331111661056
-
- NII Article ID
- 40016806549
-
- NII Book ID
- AA11298781
-
- ISSN
- 13439502
-
- NDL BIB ID
- 10420608
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZP34(科学技術--食品工学・工業)
-
- Data Source
-
- NDL
- CiNii Articles