鹿児島県育成水稲糯品種'さつま白もち'の加工特性
Bibliographic Information
- Other Title
-
- カゴシマケン イクセイ スイトウ モチゴメ ヒンシュ サツマ シロモチ ノ カコウ トクセイ
- Evaluation for processing suitability and property of starch in glutinous rice variety 'Satsumashiromochi'
Search this article
Journal
-
- 鹿児島県農業開発総合センター研究報告. 耕種部門 = Bulletin of the Kagoshima Prefectural Institute for Agricultural Development. Agricultural research
-
鹿児島県農業開発総合センター研究報告. 耕種部門 = Bulletin of the Kagoshima Prefectural Institute for Agricultural Development. Agricultural research (2), 9-15, 2008-03
南さつま : 鹿児島県農業開発総合センター
- Tweet
Keywords
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520573331167697664
-
- NII Article ID
- 40015990265
-
- NII Book ID
- AA12258614
-
- ISSN
- 18818609
-
- NDL BIB ID
- 9467137
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZR7(科学技術--農林水産--農産)
-
- Data Source
-
- NDL
- CiNii Articles