酵素均質浸透法で作製した食品(あいーと)の機械破壊および咀嚼による物性値の変化
Bibliographic Information
- Other Title
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- コウソ キンシツ シントウホウ デ サクセイ シタ ショクヒン(アイー ト)ノ キカイ ハカイ オヨビ ソシャク ニ ヨル ブッセイチ ノ ヘンカ
- Changes in the physical properties of foods via mechanical destruction with the "iEat" system using the enzyme homogeneous permeation method
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Journal
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- 嚥下医学 : 日本嚥下医学会学会誌 = Deglutition : the official journal of the Society of Swallowing and Dysphagia of Japan / 日本嚥下医学会 編
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嚥下医学 : 日本嚥下医学会学会誌 = Deglutition : the official journal of the Society of Swallowing and Dysphagia of Japan / 日本嚥下医学会 編 4 (1), 100-105, 2015
福岡 : 日本嚥下医学会 ; 2011-
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Details 詳細情報について
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- CRID
- 1520573331178933376
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- NII Article ID
- 40020371136
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- NII Book ID
- AA12556033
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- ISSN
- 21863199
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- NDL BIB ID
- 026161038
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- Text Lang
- ja
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- NDL Source Classification
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- ZS43(科学技術--医学--耳鼻咽喉科学)
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- Data Source
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- NDL
- CiNii Articles