調理技術の自己評価の向上が女子学生の栄養素等摂取状況に及ぼす影響 : 1年間の縦断調査結果に基づく解析
Bibliographic Information
- Other Title
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- チョウリ ギジュツ ノ ジコ ヒョウカ ノ コウジョウ ガ ジョシ ガクセイ ノ エイヨウソ トウ セッシュ ジョウキョウ ニ オヨボス エイキョウ : 1ネンカン ノ ジュウダン チョウサ ケッカ ニ モトズク カイセキ
- Effects of self-evaluation of cooking skills on nutrient and other dietary substance intake among female college students : A longitudinal one-year study
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Journal
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- Health and behavior sciences : the Journal of the Japanese Society of Health and Behavior Sciences
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Health and behavior sciences : the Journal of the Japanese Society of Health and Behavior Sciences 21 (2), 85-98, 2023-03
東京 : 日本健康行動科学会
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Details 詳細情報について
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- CRID
- 1520577917540649600
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- NII Book ID
- AA11988961
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- ISSN
- 13480898
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- NDL BIB ID
- 032863483
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- Text Lang
- ja
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- NDL Source Classification
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- ZS7(科学技術--医学)
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- Data Source
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- NDL
- KAKEN