乳酸菌を利用した新たな機能性発酵食品の開発と菌株ライブラリの構築
Bibliographic Information
- Other Title
-
- ニュウサンキン オ リヨウ シタ アラタ ナ キノウセイ ハッコウ ショクヒン ノ カイハツ ト キンカブ ライブラリ ノ コウチク
- Development of new functional fermented foods using lactic acid bacteria and construction of a strain library
Search this article
Journal
-
- 浦上財団研究報告書 = Urakami Foundation memoirs
-
浦上財団研究報告書 = Urakami Foundation memoirs 31 1-22, 2024-03
東京 : 浦上食品・食文化振興財団
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520581627449665024
-
- NII Book ID
- AN10169027
-
- ISSN
- 09152741
-
- NDL BIB ID
- 033442354
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZP34(科学技術--食品工学・工業)
-
- Data Source
-
- NDL Search