荒節だしと枯節だしのラジカル消去活性に関する検証
Bibliographic Information
- Other Title
-
- アラブシ ダシ ト カレブシ ダシ ノ ラジカル ショウキョ カッセイ ニ カンスル ケンショウ
- Comparison between the radical scavenging activity of "Arabushi-dashi" and "Karebushi-dashi"
Search this article
Abstract
コレクション : 国立国会図書館デジタルコレクション > 電子書籍・電子雑誌 > 学術機関 > 学協会
Journal
-
- 日本調理科学会誌 = Journal of cookery science of Japan / 日本調理科学会 編
-
日本調理科学会誌 = Journal of cookery science of Japan / 日本調理科学会 編 41 (2), 134-137, 2008-04
東京 : 日本調理科学会
- Tweet
Keywords
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520853832277941504
-
- NII Article ID
- 110006657527
-
- NII Book ID
- AN10471022
-
- ISSN
- 13411535
-
- NDL BIB ID
- 9487891
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZE16(社会・労働--家事・家政--学術誌)
-
- Data Source
-
- NDL
- NDL-Digital
- CiNii Articles