- 【Updated on May 12, 2025】 Integration of CiNii Dissertations and CiNii Books into CiNii Research
- Trial version of CiNii Research Knowledge Graph Search feature is available on CiNii Labs
- Suspension and deletion of data provided by Nikkei BP
- Regarding the recording of “Research Data” and “Evidence Data”
しょうゆに含まれるジペプチドと呈味の相関
Bibliographic Information
- Other Title
-
- ショウユ ニ フクマレル ジペプチド ト テイミ ノ ソウカン
- しょうゆに含まれるジペプチドと呈味の相関(<特集>最先端解析技術が拓く次世代のアミノ酸研究)
- 特集 最先端解析技術が拓く次世代のアミノ酸研究
- トクシュウ サイセンタン カイセキ ギジュツ ガ ヒラク ジセダイ ノ アミノサン ケンキュウ
Search this article
Description
コレクション : 国立国会図書館デジタルコレクション > 電子書籍・電子雑誌 > 学術機関 > 学協会
Journal
-
- 生物工学会誌 / 日本生物工学会 編
-
生物工学会誌 / 日本生物工学会 編 92 (12), 665-668, 2014
吹田 : 日本生物工学会
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520853832332083328
-
- NII Article ID
- 110009884580
-
- NII Book ID
- AN10401118
-
- ISSN
- 09193758
-
- NDL BIB ID
- 026001445
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZP15(科学技術--化学・化学工業--醗酵・微生物工学)
-
- Data Source
-
- NDL Search
- NDL Digital Collections (NII-ELS)
- CiNii Articles