温塩水解凍により解凍したマグロ肉の品質
Bibliographic Information
- Other Title
-
- オンエンスイ カイトウ ニ ヨリ カイトウシタ マグロニク ノ ヒンシツ
- Quality of frozen tuna meat thawed by soaking in warm salt water
Search this article
Abstract
コレクション : 国立国会図書館デジタルコレクション > 電子書籍・電子雑誌 > 学術機関 > 学協会
Journal
-
- 日本調理科学会誌 = Journal of cookery science of Japan / 日本調理科学会 編
-
日本調理科学会誌 = Journal of cookery science of Japan / 日本調理科学会 編 41 (5), 337-343, 2008-10
東京 : 日本調理科学会
- Tweet
Keywords
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520853832432791552
-
- NII Article ID
- 110006967721
-
- NII Book ID
- AN10471022
-
- ISSN
- 13411535
-
- NDL BIB ID
- 9694881
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZE16(社会・労働--家事・家政--学術誌)
-
- Data Source
-
- NDL
- NDL-Digital
- CiNii Articles