Tenderer Chicken Breasts Vacuum-Cooked at 75℃
Bibliographic Information
- Other Title
-
- Tenderer Chicken Breasts Vacuum Cooked at 75ドC
- 75℃で真空調理した鶏ささ身はやわらかい
Search this article
Description
コレクション : 国立国会図書館デジタルコレクション > 電子書籍・電子雑誌 > 学術機関 > 学協会
Journal
-
- 日本家政学会誌 = Journal of home economics of Japan / 日本家政学会 編
-
日本家政学会誌 = Journal of home economics of Japan / 日本家政学会 編 55 (8), 605-615, 2004
東京 : 日本家政学会
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520853832480714880
-
- NII Article ID
- 110003167041
-
- NII Book ID
- AN10040097
-
- ISSN
- 09135227
-
- NDL BIB ID
- 7071173
-
- Text Lang
- en
-
- NDL Source Classification
-
- ZE16(社会・労働--家事・家政--学術誌)
-
- Data Source
-
- NDL
- NDL-Digital
- CiNii Articles