- 【Updated on May 12, 2025】 Integration of CiNii Dissertations and CiNii Books into CiNii Research
- Trial version of CiNii Research Automatic Translation feature is available on CiNii Labs
- Suspension and deletion of data provided by Nikkei BP
- Regarding the recording of “Research Data” and “Evidence Data”
超臨界CO2によるホップ成分のエキス化とビール製造の最新技術
Bibliographic Information
- Other Title
-
- チョウリンカイ CO2 ニ ヨル ホップ セイブン ノ エキスカ ト ビール セイゾウ ノ サイシン ギジュツ
- 特集 医薬品・食品の機能制御を目指した環境調和型分離技術
- トクシュウ イヤクヒン ショクヒン ノ キノウ セイギョ オ メザシタ カンキョウ チョウワガタ ブンリ ギジュツ
Search this article
Journal
-
- 分離技術
-
分離技術 33 (6), 364-368, 2003
川崎 : 分離技術会
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520853833500562688
-
- NII Article ID
- 80016326932
-
- NII Book ID
- AN00359004
-
- ISSN
- 13437860
-
- NDL BIB ID
- 6792696
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZP5(科学技術--化学・化学工業--化学工学)
-
- Data Source
-
- NDL Search
- CiNii Articles