Effects of Flour Components and Properties on Cake Batter Expansion (Part 4) : Effects of Aging of Wheat Flour

Bibliographic Information

Other Title
  • 小麦粉成分および特性がスポンジケーキの膨化に及ぼす影響-4-粉のエージングの影響
  • コムギコ セイブン オヨビ トクセイ ガ スポンジ ケーキ ノ ボウカ ニ オ
  • 小麦粉成分および特性がスポンジケーキの膨化に及ぼす影響(第4報) : 粉のエージングの影響
  • 小麦粉成分および特性がスポンジケーキの膨化に及ぼす影響-4-粉のエージングの影響

Search this article

Abstract

コレクション : 国立国会図書館デジタルコレクション > 電子書籍・電子雑誌 > 学術機関 > 学協会

Journal

Citations (1)*help

See more

Details 詳細情報について

Report a problem

Back to top