書誌事項
- タイトル別名
-
- カテイカ キョウショク カテイ リシュウセイ ニ タイスル エコ クッキング キョウイク コウカ ヤサイ ハイキリツ シヨウ キグスウ CO2 ハイシュツリョウ ショウヒ エネルギー ヒヨウ メン カラ ノ ショウサイ ブンセキ
- A detailed analysis of eco-cooking education effects on students majoring in home economics education: waste ratio of vegetables, number of employed tools, CO2 emission, energy consumption (cooking cost)
この論文をさがす
収録刊行物
-
- 日本食生活学会誌 = Journal for the integrated study of dietary habits / 日本食生活学会 編
-
日本食生活学会誌 = Journal for the integrated study of dietary habits / 日本食生活学会 編 21 (4), 272-280, 2011
坂戸 : 日本食生活学会
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1520853833894771328
-
- NII論文ID
- 10028188763
-
- NII書誌ID
- AA11804821
-
- ISSN
- 13469770
-
- NDL書誌ID
- 11063559
-
- 本文言語コード
- ja
-
- NDL 雑誌分類
-
- ZE16(社会・労働--家事・家政--学術誌)
-
- データソース種別
-
- NDL
- CiNii Articles