Identification of Taste-Active Components in the Meat of Japanese Native Chicken,Hinai-dori and Broiler,and Effect of Feeding Treatments on Taste-Active Components
書誌事項
- タイトル別名
-
- Identification of Taste-Active Componen
- 比内鶏及びブロイラー肉の呈味有効成分の特定ならびに呈味有効成分に及ぼす飼養条件の影響
この論文をさがす
収録刊行物
-
- 新潟大学農学部研究報告 = Bulletin of the Faculty of Agriculture, Niigata University
-
新潟大学農学部研究報告 = Bulletin of the Faculty of Agriculture, Niigata University 50 (2), 99-158, 1998-03
新潟 : 新潟大学農学部
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1520853835406901504
-
- NII論文ID
- 110000300789
-
- NII書誌ID
- AN00183393
-
- ISSN
- 03858634
-
- NDL書誌ID
- 4425172
-
- 本文言語コード
- en
-
- NDL 雑誌分類
-
- ZR7(科学技術--農林水産--農産)
-
- データソース種別
-
- NDLサーチ
- CiNii Articles