貯蔵中の米タンパク質の溶解性変化の機構解明
Bibliographic Information
- Other Title
-
- チョゾウチュウ ノ コメ タンパクシツ ノ ヨウカイセイ ヘンカ ノ キコウ カイメイ
- Elucidation of the mechanism that causes the solubility change in rice proteins under storage
Search this article
Journal
-
- 食に関する助成研究調査報告書 = Annual report of study for food under the supporting program by The Skylark Food Science Institute / すかいらーくフードサイエンス研究所 編
-
食に関する助成研究調査報告書 = Annual report of study for food under the supporting program by The Skylark Food Science Institute / すかいらーくフードサイエンス研究所 編 (20), 27-31, 2007
東京 : すかいらーくフードサイエンス研究所
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520854804773542656
-
- NII Article ID
- 40015692623
-
- NII Book ID
- AN10236135
-
- ISSN
- 13437844
-
- NDL BIB ID
- 9251935
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZP34(科学技術--食品工学・工業)
-
- Data Source
-
- NDL Search
- CiNii Articles