全国食品衛生監視員研修会優秀演題 たけのこ水煮の異臭事例について
Bibliographic Information
- Other Title
-
- ゼンコク ショクヒン エイセイ カンシイン ケンシュウカイ ユウシュウ エンダイ タケ ノ コミズニ ノ イシュウ ジレイ ニ ツイテ
- Control of the Malodors Produced by the Anaerobic Bacteria in Packed Bamboo Shoots
Search this article
Journal
-
- 食品衛生研究 = Food sanitation research
-
食品衛生研究 = Food sanitation research 63 (5), 43-50, 2013-05
東京 : 日本食品衛生協会
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520854804871176832
-
- NII Article ID
- 40019685994
-
- NII Book ID
- AN00117752
-
- ISSN
- 05598974
-
- NDL BIB ID
- 024660899
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZS17(科学技術--医学--衛生学・公衆衛生)
-
- Data Source
-
- NDL
- CiNii Articles