Studies on the Microbiology of Soya (I) : On the Change of Microflora in the Process of Soya-brewing under Natural Conditions
Bibliographic Information
- Other Title
-
- 醤油の微生物に関する研究-1-
- ショウユ ノ ビセイブツ ニ カンスル ケンキュウ 1
- 醤油の微生物に関する研究 (第1報) : 天然醸造諸味のMicrofloraの動態
- 醤油の微生物に関する研究-1-
Search this article
Description
コレクション : 国立国会図書館デジタルコレクション > 電子書籍・電子雑誌 > 学術機関 > 学協会
Journal
-
- 醗酵工学雑誌 = Journal of fermentation technology
-
醗酵工学雑誌 = Journal of fermentation technology 34 (8), ????-, 1956-08
[吹田] : 日本醗酵工学会
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520854805075658496
-
- NII Article ID
- 110002851382
-
- NII Book ID
- AN00205226
-
- ISSN
- 03675963
-
- NDL BIB ID
- 10090959
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZP15(科学技術--化学・化学工業--醗酵・微生物工学)
-
- Data Source
-
- NDL
- NDL-Digital
- CiNii Articles