食感性工学のパラダイムと実用技術への展開
Bibliographic Information
- Other Title
-
- ショクカンセイ コウガク ノ パラダイム ト ジツヨウ ギジュツ エノ テンカイ
- Paradigm of food Kansei engineering and its evolution to practical technologies
- おいしさ評価の最前線(1)
- オイシサ ヒョウカ ノ サイゼンセン 1
Search this article
Journal
-
- フードケミカル = A Technical journal on food chemistry & chemicals
-
フードケミカル = A Technical journal on food chemistry & chemicals 23 (7), 74-82, 2007-07
東京 : 食品化学新聞社
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520854805111334784
-
- NII Article ID
- 40015562541
-
- NII Book ID
- AN10015985
-
- ISSN
- 09112286
-
- NDL BIB ID
- 8890084
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZP34(科学技術--食品工学・工業)
-
- Data Source
-
- NDL
- CiNii Articles