Physiology of the Sake-yeast (VIII) : Ability of Succinic Acid Formation of the So-called Sake-moromi-yeast.
Bibliographic Information
- Other Title
-
- 清酒酵母の生理-8-
- セイシュ コウボ ノ セイリ 8
- 清酒酵母の生理(第8報) : 清酒醪酵母の琥珀酸生成能
- 清酒酵母の生理-8-
Search this article
Abstract
コレクション : 国立国会図書館デジタルコレクション > 電子書籍・電子雑誌 > 学術機関 > 学協会
Journal
-
- 醗酵工学雑誌 = Journal of fermentation technology
-
醗酵工学雑誌 = Journal of fermentation technology 31 (12), 474-475, 1953-12
[吹田] : 日本醗酵工学会
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520854805143458432
-
- NII Article ID
- 110002850482
-
- NII Book ID
- AN00205226
-
- ISSN
- 03675963
-
- NDL BIB ID
- 10090548
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZP15(科学技術--化学・化学工業--醗酵・微生物工学)
-
- Data Source
-
- NDL
- NDL-Digital
- CiNii Articles