第32回全国醤油品評会の出品傾向
Bibliographic Information
- Other Title
-
- ダイ32カイ ゼンコク ショウユ ヒンピョウカイ ノ シュッピン ケイコウ
Search this article
Journal
-
- 醤油の研究と技術 = Journal of soy sauce research and technology / 日本醤油技術センター 編
-
醤油の研究と技術 = Journal of soy sauce research and technology / 日本醤油技術センター 編 31 (3), 141-148, 2005
東京 : 日本醤油研究所
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520854805264753024
-
- NII Article ID
- 40006774160
-
- NII Book ID
- AA12122871
-
- ISSN
- 13499823
-
- NDL BIB ID
- 7357128
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZP34(科学技術--食品工学・工業)
-
- Data Source
-
- NDL
- CiNii Articles