Studies on Non-volatile Organic Acids in Vinegar : (III) Changes in Amount of Non-volatile Organic Acids during Fermentation and Storage of Cider Vinegar
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- Takeuchi,Toshio
- Marukan-su Co. Ltd.,
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- Furukawa,Shoji
- Akashi Technical College
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- Ueda,Ryuzo
- Department of Fermentation Technology, Faculty of Engineering, Osaka University
Bibliographic Information
- Other Title
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- 醋酸醗酵および貯蔵中の不揮発性有機酸の消長
- サクサン ハッコウ オヨビ チョゾウ チュウ ノ フキハツセイ ユウキサン ノ ショウチョウ
- 食酢の不揮発性有機酸に関する研究 : (第3報)醋酸醗酵および貯蔵中の不揮発性有機酸の消長
- 醋酸醗酵および貯蔵中の不揮発性有機酸の消長
- 食酢の不揮発性有機酸に関する研究-3,4-
- ショクズ ノ フキハツセイ ユウキサン ニ カンスル ケンキュウ 3 , 4
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Description
コレクション : 国立国会図書館デジタルコレクション > 電子書籍・電子雑誌 > 学術機関 > 学協会
Journal
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- 醗酵工学雑誌 = Journal of fermentation technology
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醗酵工学雑誌 = Journal of fermentation technology 46 (4), 288-292, 1968-04
[吹田] : 日本醗酵工学会
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Details 詳細情報について
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- CRID
- 1520854805382031744
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- NII Article ID
- 110002855108
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- NII Book ID
- AN00205226
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- ISSN
- 03675963
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- NDL BIB ID
- 8420820
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- Text Lang
- ja
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- NDL Source Classification
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- ZP15(科学技術--化学・化学工業--醗酵・微生物工学)
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- Data Source
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- NDL
- NDL-Digital
- CiNii Articles