飽和蒸気利用の食品加工技術
Bibliographic Information
- Other Title
-
- ホウワ ジョウキ リヨウ ノ ショクヒン カコウ ギジュツ
- Saturated steam food processing technology
- 特集 高付加価値食品の製造技術
- トクシュウ コウフカ カチ ショクヒン ノ セイゾウ ギジュツ
Search this article
Journal
-
- 食品と開発 = Food processing and ingredients
-
食品と開発 = Food processing and ingredients 42 (9), 10-12, 2007-09
東京 : インフォーママーケッツジャパン
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520854805906938496
-
- NII Article ID
- 40015626697
-
- NII Book ID
- AN10051049
-
- ISSN
- 09113932
-
- NDL BIB ID
- 8936416
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZP34(科学技術--食品工学・工業)
-
- Data Source
-
- NDL
- CiNii Articles