グルテンフリー米粉パンのテクスチャー改善におけるプロテアーゼ効果の解明
Bibliographic Information
- Other Title
-
- グルテンフリー ビゼフン パン ノ テクスチャー カイゼン ニ オケル プロテアーゼ コウカ ノ カイメイ
- Reaction mechanism of protease in gluten-free rice bread baking
Search this article
Journal
-
- 年報 / 飯島藤十郎記念食品科学振興財団 編 = Annual report / The Tojuro Iijima Foundation for Food Science and Technology
-
年報 / 飯島藤十郎記念食品科学振興財団 編 = Annual report / The Tojuro Iijima Foundation for Food Science and Technology 29 136-139, 2013
市川 : 飯島藤十郎記念食品科学振興財団
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520854806161103488
-
- NII Article ID
- 40020199749
-
- NII Book ID
- AA12631423
-
- ISSN
- 21880662
-
- NDL BIB ID
- 025790124
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZP34(科学技術--食品工学・工業)
-
- Data Source
-
- NDL
- CiNii Articles