酒を栄養源とする食文化 古代エジプト・メソポタミア,中世ヨーロッパ,現代エチオピアとネパール,インドネシアで栄養源とされている穀物酒や根茎酒に注目して
Bibliographic Information
- Other Title
-
- サケ オ エイヨウ ゲン ト スル ショク ブンカ コダイ エジプト ・ メソポタミア,チュウセイ ヨーロッパ,ゲンダイ エチオピア ト ネパール,インドネシア デ エイヨウ ゲン ト サレテ イル コクモツシュ ヤ コンケイシュ ニ チュウモク シテ
- Food Culture Using Alcoholic Beverages as a Source of Nutrition : Ingestion of cereal- and tubar-based drinks in ancient Egypt and Mesopotamia, medieval Europe, and modern-day Ethiopia, Nepal, and Indonesia
Search this article
Journal
-
- 酒史研究 = The Japanese journal for the history of brewing / 酒史学会 編
-
酒史研究 = The Japanese journal for the history of brewing / 酒史学会 編 (37), 巻頭図版2,1-9, 2022-03
柏 : 酒史学会
- Tweet
Keywords
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520855300955485312
-
- NII Book ID
- AA11429085
-
- ISSN
- 09111441
-
- NDL BIB ID
- 032184949
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZG6(歴史・地理--日本)
-
- Data Source
-
- NDL