フラボノイド成分および香気成分を指標とする沖縄県産カンキツの特性評価
Bibliographic Information
- Other Title
-
- フラボノイド セイブン オヨビ コウキ セイブン オ シヒョウ ト スル オキナワケンサン カンキツ ノ トクセイ ヒョウカ
- Multivariate Analysis and Characterization of Flavonoids and Volatile Components of Citrus Fruits Produced in Okinawa
Search this article
Journal
-
- 果汁協会報 / 日本果汁協会 [編]
-
果汁協会報 / 日本果汁協会 [編] (776), 2-16, 2023-04
東京 : 日本果汁協会
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520859525125205376
-
- NII Book ID
- AN00271730
-
- ISSN
- 09139753
-
- NDL BIB ID
- 032885058
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZP34(科学技術--食品工学・工業)
-
- Data Source
-
- NDL Search