県産イチゴの加工条件による味・香り成分等の把握と見える化
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- Other Title
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- ケンサン イチゴ ノ カコウ ジョウケン ニ ヨル アジ ・ カオリ セイブン トウ ノ ハアク ト ミエル カ
- Analysis and Visualization of Taste and Flavor Components Depending on the Processing Conditions of Strawberries from Tochigi Prefecture
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Journal
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- 研究報告 / [栃木県産業技術センター] [編]
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研究報告 / [栃木県産業技術センター] [編] (20), 19-24, 2022
宇都宮 : 栃木県産業技術センター
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Details 詳細情報について
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- CRID
- 1520862268830873344
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- NII Book ID
- AA12195376
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- ISSN
- 13492608
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- NDL BIB ID
- 033335057
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- Text Lang
- ja
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- NDL Source Classification
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- ZM2(科学技術--科学技術一般--大学・研究所・学会紀要)
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- Data Source
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