にんじんピューレの糖含有量に対する甘味度の評価 : HPLC測定値と官能評価による比較
Bibliographic Information
- Other Title
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- ニンジン ピューレ ノ トウ ガンユウリョウ ニ タイスル カンミド ノ ヒョウカ : HPLC ソクテイチ ト カンノウ ヒョウカ ニ ヨル ヒカク
- Evaluation of Sweetness to Sugar Content of Carrot Puree : Comparison of HPLC Measurement Values and Sensory Evaluation
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Journal
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- 日本家政学会誌 = Journal of home economics of Japan / 日本家政学会 編
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日本家政学会誌 = Journal of home economics of Japan / 日本家政学会 編 75 (10), 493-499, 2024
東京 : 日本家政学会
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Details 詳細情報について
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- CRID
- 1520864899855155200
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- NII Book ID
- AN10040097
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- ISSN
- 09135227
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- NDL BIB ID
- 033752977
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- Text Lang
- ja
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- NDL Source Classification
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- ZE16(社会・労働--家事・家政--学術誌)
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- Data Source
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