食品中の保存料およびステアロイル乳酸類の分析法
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- Other Title
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- ショクヒン チュウ ノ ホゾンリョウ オヨビ ステアロイル ニュウサンルイ ノ ブンセキホウ
- Analytical method for preservatives and stearoyl lactylates in foods
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Journal
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- 食品衛生研究 = Food sanitation research
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食品衛生研究 = Food sanitation research 60 (11), 7-14, 2010-11
東京 : 日本食品衛生協会
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Details 詳細情報について
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- CRID
- 1521136279937276928
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- NII Article ID
- 40017380297
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- NII Book ID
- AN00117752
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- ISSN
- 05598974
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- NDL BIB ID
- 10893639
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- Text Lang
- ja
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- NDL Source Classification
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- ZS17(科学技術--医学--衛生学・公衆衛生)
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- Data Source
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- NDL
- CiNii Articles