アミノ酸成分表の改訂と食品タンパク質量の新規算出法
Bibliographic Information
- Other Title
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- アミノサン セイブンヒョウ ノ カイテイ ト ショクヒン タンパク シツリョウ ノ シンキ サンシュツホウ
- Revision of the amino acid composition table and proposal of a new method to calculate protein content of foods
- 特集 変わる食品成分規格と分析法
- トクシュウ カワル ショクヒン セイブン キカク ト ブンセキホウ
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Journal
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- 食品と開発 = Food processing and ingredients
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食品と開発 = Food processing and ingredients 45 (11), 7-9, 2010-11
東京 : インフォーママーケッツジャパン
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Details 詳細情報について
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- CRID
- 1521136280043370880
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- NII Article ID
- 40017373315
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- NII Book ID
- AN10051049
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- ISSN
- 09113932
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- NDL BIB ID
- 10888583
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- Text Lang
- ja
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- NDL Source Classification
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- ZP34(科学技術--食品工学・工業)
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- Data Source
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- NDL
- CiNii Articles