全国食品衛生監視員研修会受賞演題 HACCPに沿った衛生管理の制度化に向けた小規模事業者への監視指導について
Bibliographic Information
- Other Title
-
- ゼンコク ショクヒン エイセイ カンシイン ケンシュウカイ ジュショウ エンダイ HACCP ニ ソッタ エイセイ カンリ ノ セイドカ ニ ムケタ ショウキボ ジギョウシャ エ ノ カンシ シドウ ニ ツイテ
- Monitoring and Guidance to Small Businesses for Institutionalization of Food Hygiene Control Based HACCP Principles
Search this article
Journal
-
- 食品衛生研究 = Food sanitation research
-
食品衛生研究 = Food sanitation research 70 (5), 57-63, 2020-05
東京 : 日本食品衛生協会
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1521136280071713792
-
- NII Article ID
- 40022244134
-
- NII Book ID
- AN00117752
-
- ISSN
- 05598974
-
- NDL BIB ID
- 030432957
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZS17(科学技術--医学--衛生学・公衆衛生)
-
- Data Source
-
- NDL
- CiNii Articles