こんにゃく芋の加熱処理またはアルカリ浸漬したもののエタノール水溶液中での粉砕物の顕微鏡観察
Bibliographic Information
- Other Title
-
- コンニャク イモ ノ カネツ ショリ マタワ アルカリ シンシ シタ モノ ノ エタノール スイヨウエキ チュウ デ ノ フンサイブツ ノ ケンビキョウ カンサツ
- Microscopic observation of the konjac corms heat-treated or alkaline-immersed in advance and then crushed with blender in aqueous ethanol solution
Search this article
Journal
-
- New food industry = ニューフードインダストリー
-
New food industry = ニューフードインダストリー 63 (9), 631-638, 2021-09
国分寺 : エヌエフアイ
- Tweet
Keywords
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1521136281223228288
-
- NII Article ID
- 40022688430
-
- NII Book ID
- AN00004199
-
- ISSN
- 05470277
-
- NDL BIB ID
- 031695642
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZP34(科学技術--食品工学・工業)
-
- Data Source
-
- NDL Search
- CiNii Articles