食品抗酸化物質の評価と応用
Bibliographic Information
- Other Title
-
- ショクヒン コウサンカ ブッシツ ノ ヒョウカ ト オウヨウ
- Evaluation of food antioxidants and their applications
Search this article
Journal
-
- Foods & food ingredients journal of Japan = 食品・食品添加物研究誌 : FFIジャーナル
-
Foods & food ingredients journal of Japan = 食品・食品添加物研究誌 : FFIジャーナル 215 (1), 1-4, 2010
豊中 : FFIジャーナル編集委員会
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1521417755010119040
-
- NII Article ID
- 40017000563
-
- NII Book ID
- AN10455343
-
- ISSN
- 09199772
-
- NDL BIB ID
- 10584444
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZP34(科学技術--食品工学・工業)
-
- Data Source
-
- NDL Search
- CiNii Articles