市場動向 乳酸菌と腸内環境改善素材--免疫調整機能など進む多角的な提案
Bibliographic Information
- Other Title
-
- シジョウ ドウコウ ニュウサンキン ト チョウ ナイ カンキョウ カイゼン ソザイ メンエキ チョウセイ キノウ ナド ススム タカクテキ ナ テイアン
- Lactic acid bacterium and the ingredients for improving enterobacterial flora
Search this article
Journal
-
- 食品と開発 = Food processing and ingredients
-
食品と開発 = Food processing and ingredients 45 (4), 43-51, 2010-04
東京 : インフォーママーケッツジャパン
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1521417755572422272
-
- NII Article ID
- 40017067823
-
- NII Book ID
- AN10051049
-
- ISSN
- 09113932
-
- NDL BIB ID
- 10643707
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZP34(科学技術--食品工学・工業)
-
- Data Source
-
- NDL
- CiNii Articles