低温下での油脂物性の変化に着目した冷凍小麦ドウ中タンパク質の劣化機構の検討
Bibliographic Information
- Other Title
-
- テイオン カ デ ノ ユシ ブッセイ ノ ヘンカ ニ チャクモク シタ レイトウ コムギ ドウ チュウ タンパクシツ ノ レッカ キコウ ノ ケントウ
- A study about protein denaturation mechanism in frozen-dough focusing on the relationship of lipid degradation under subzero temperature
Search this article
Journal
-
- 年報 / 飯島藤十郎記念食品科学振興財団 編 = Annual report / The Tojuro Iijima Foundation for Food Science and Technology
-
年報 / 飯島藤十郎記念食品科学振興財団 編 = Annual report / The Tojuro Iijima Foundation for Food Science and Technology 35 43-49, 2019
市川 : 飯島藤十郎記念食品科学振興財団
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1521417756115139072
-
- NII Article ID
- 40022359388
-
- NII Book ID
- AA12631423
-
- ISSN
- 21880662
-
- NDL BIB ID
- 030659161
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZP34(科学技術--食品工学・工業)
-
- Data Source
-
- NDL
- CiNii Articles