茶の香り「香り緑茶」の開発から明らかになった生成機構
Bibliographic Information
- Other Title
-
- チャ ノ カオリ 「 カオリ リョクチャ 」 ノ カイハツ カラ アキラカ ニ ナッタ セイセイ キコウ
- Biosynthesis and Metabolism of the Aroma Compound Indole in Tea Leaves
Search this article
Journal
-
- 香料
-
香料 (284), 39-48, 2019
東京 : 日本香料協会
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1521699229880331776
-
- NII Article ID
- 40022108537
-
- NII Book ID
- AN00086681
-
- ISSN
- 03686558
-
- NDL BIB ID
- 030155936
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZP25(科学技術--化学・化学工業--油脂類)
-
- Data Source
-
- NDL
- CiNii Articles