北海道産魚醤油「雪ひしお」の現状と今後
Bibliographic Information
- Other Title
-
- ホッカイドウサンギョ ショウユ 「 ユキヒシオ 」 ノ ゲンジョウ ト コンゴ
- Hokkaido Fish Sauce "Yuki-hishio", their current trends and future prospects
- 特集 用途広がる魚醤製品
- トクシュウ ヨウト ヒロガル ギョショウセイヒン
Search this article
Journal
-
- フードケミカル = A Technical journal on food chemistry & chemicals
-
フードケミカル = A Technical journal on food chemistry & chemicals 30 (2), 28-32, 2014-02
東京 : 食品化学新聞社
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1521699230906350976
-
- NII Article ID
- 40019977639
-
- NII Book ID
- AN10015985
-
- ISSN
- 09112286
-
- NDL BIB ID
- 025249889
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZP34(科学技術--食品工学・工業)
-
- Data Source
-
- NDL
- CiNii Articles