- 【Updated on May 12, 2025】 Integration of CiNii Dissertations and CiNii Books into CiNii Research
- Trial version of CiNii Research Knowledge Graph Search feature is available on CiNii Labs
- Suspension and deletion of data provided by Nikkei BP
- Regarding the recording of “Research Data” and “Evidence Data”
食品化学・食品加工技術 麹納豆に含まれるフィターゼの利用:大豆食品中のフィチン酸の加水分解および微量ミネラル利用効率の改良
Bibliographic Information
- Other Title
-
- ショクヒン カガク ショクヒン カコウ ギジュツ コウジ ナットウ ニ フクマレル フィターゼ ノ リヨウ ダイズ ショクヒン チュウ ノ フィチンサン ノ カスイ ブンカイ オヨビ ビリョウ ミネラル リヨウ コウリツ ノ カイリョウ
Search this article
Journal
-
- 大豆たん白質研究 / 不二たん白質研究振興財団 [編]
-
大豆たん白質研究 / 不二たん白質研究振興財団 [編] 4 (22), 33-38, 2001-10
泉佐野 : 不二たん白質研究振興財団
- Tweet
Keywords
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1521699231017885952
-
- NII Article ID
- 40005221980
-
- NII Book ID
- AA11452961
-
- ISSN
- 13444050
-
- NDL BIB ID
- 5982107
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZS8(科学技術--医学--解剖学・生理学・生化学)
-
- Data Source
-
- NDL Search
- CiNii Articles