Preparation of D-arabitol dehydrogenase from Kluyveromyces lactis and utilization for enzymatic quantitation of D-arabitol
Bibliographic Information
- Other Title
-
- Kluyveromyces lactis由来D-アラビトールデヒドロゲナーゼの調製とD-アラビトールの酵素定量法への応用
- Kluyveromyces lactis ユライ D-アラビトールデヒドロゲナーゼ ノ チョウセイ ト D-アラビトール ノ コウソ テイリョウホウ エ ノ オウヨウ
Search this article
Journal
-
- Food function
-
Food function 12 13-19, 2013
東京 : 国際食品機能学会
- Tweet
Keywords
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1521699231066749568
-
- NII Article ID
- 40020152335
-
- NII Book ID
- AA12112095
-
- ISSN
- 21887349
-
- NDL BIB ID
- 025637282
-
- Text Lang
- en
-
- NDL Source Classification
-
- ZM2(科学技術--科学技術一般--大学・研究所・学会紀要)
-
- Data Source
-
- NDL
- CiNii Articles