食事の咀嚼時における破砕音と嗜好性との関連
Bibliographic Information
- Other Title
-
- ショクジ ノ ソシャクジ ニ オケル ハサイオン ト シコウセイ ト ノ カン
Search this article
Journal
-
- 食に関する助成研究調査報告書 = Annual report of study for food under the supporting program by The Skylark Food Science Institute / すかいらーくフードサイエンス研究所 編
-
食に関する助成研究調査報告書 = Annual report of study for food under the supporting program by The Skylark Food Science Institute / すかいらーくフードサイエンス研究所 編 (11), 19-27, 1998
東京 : すかいらーくフードサイエンス研究所
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1521980704638164224
-
- NII Article ID
- 40004858022
-
- NII Book ID
- AN10236135
-
- ISSN
- 13437844
-
- NDL BIB ID
- 4594480
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZP34(科学技術--食品工学・工業)
-
- Data Source
-
- NDL
- CiNii Articles