豆腐製造の副産物オカラの有効利用に関する研究(1)伝統食品におけるオカラの利用と食文化
Bibliographic Information
- Other Title
-
- トウフ セイゾウ ノ フクサンブツ オカラ ノ ユウコウ リヨウ ニ カンスル ケンキュウ 1 デントウ ショクヒン ニ オケル オカラ ノ リヨウ ト ショク ブンカ
- Studies on the effective utilization of Okara (a byproduct of Tofu manufacturing) (1) The culinary culture of Okara cuisine in Japanese traditional foods
Search this article
Journal
-
- 伝統食品の研究 = Quest for traditional food
-
伝統食品の研究 = Quest for traditional food (30), 10-21, 2006-08
新潟 : 日本伝統食品研究会
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1521980705127627136
-
- NII Article ID
- 40016555297
-
- NII Book ID
- AN10164533
-
- ISSN
- 09106243
-
- NDL BIB ID
- 10216241
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZP34(科学技術--食品工学・工業)
-
- Data Source
-
- NDL
- CiNii Articles