欧州における食品酵素規制の動向
Bibliographic Information
- Other Title
-
- オウシュウ ニ オケル ショクヒン コウソ キセイ ノ ドウコウ
- Implementation of regulatory framework on food enzymes in Europe
- 特集 食品加工への酵素利用技術
- トクシュウ ショクヒン カコウ エ ノ コウソ リヨウ ギジュツ
Search this article
Journal
-
- フードケミカル = A Technical journal on food chemistry & chemicals
-
フードケミカル = A Technical journal on food chemistry & chemicals 28 (10), 58-62, 2012-10
東京 : 食品化学新聞社
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1521980705465047296
-
- NII Article ID
- 40019460790
-
- NII Book ID
- AN10015985
-
- ISSN
- 09112286
-
- NDL BIB ID
- 024033389
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZP34(科学技術--食品工学・工業)
-
- Data Source
-
- NDL
- CiNii Articles