NIRSによる味嗅覚研究の現状と可能性
Bibliographic Information
- Other Title
-
- NIRS ニ ヨル ミキュウカク ケンキュウ ノ ゲンジョウ ト カノウセイ
- Current status and perspectives on taste, olfaction and flavor studies using NIRS
- 特集 嗅覚・味覚研究の最前線--現状と展望
- トクシュウ キュウカク ミカク ケンキュウ ノ サイゼンセン ゲンジョウ ト テンボウ
Search this article
Journal
-
- Foods & food ingredients journal of Japan = 食品・食品添加物研究誌 : FFIジャーナル
-
Foods & food ingredients journal of Japan = 食品・食品添加物研究誌 : FFIジャーナル 216 (2), 129-138, 2011
豊中 : FFIジャーナル編集委員会
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1521980705604114048
-
- NII Article ID
- 40018876863
-
- NII Book ID
- AN10455343
-
- ISSN
- 09199772
-
- NDL BIB ID
- 11138842
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZP34(科学技術--食品工学・工業)
-
- Data Source
-
- NDL
- CiNii Articles