21世紀における糖質科学の展望--素材開発の進め方の一提案
Bibliographic Information
- Other Title
-
- 21セイキ ニ オケル トウシツ カガク ノ テンボウ ソザイ カイハツ ノ ススメカタ ノ イチ テイアン
Search this article
Journal
-
- 日本食品新素材研究会誌 = Journal of Japanese Council for Advanced Food Ingredients Research
-
日本食品新素材研究会誌 = Journal of Japanese Council for Advanced Food Ingredients Research 3 (1), 9-18, 2000
東京 : 菓子・食品新素材技術センター
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1521980705994546048
-
- NII Article ID
- 40005226953
-
- NII Book ID
- AA11484447
-
- ISSN
- 13448935
-
- NDL BIB ID
- 5549787
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZP34(科学技術--食品工学・工業)
-
- Data Source
-
- NDL
- CiNii Articles