- 【Updated on May 12, 2025】 Integration of CiNii Dissertations and CiNii Books into CiNii Research
- Trial version of CiNii Research Automatic Translation feature is available on CiNii Labs
- Suspension and deletion of data provided by Nikkei BP
- Regarding the recording of “Research Data” and “Evidence Data”
食品を酸っぱくする添加物 : 食品に酸っぱさ(酸味)を付与する添加物である酸味料について
Bibliographic Information
- Other Title
-
- ショクヒン オ スッパク スル テンカブツ : ショクヒン ニ スッパサ(サンミ)オ フヨ スル テンカブツ デ アル サンミリョウ ニ ツイテ
- Food Additives that acidifies the food
- 特集 すっぱい食品・素材・添加物
- トクシュウ スッパイ ショクヒン ・ ソザイ ・ テンカブツ
Search this article
Journal
-
- フードケミカル = A Technical journal on food chemistry & chemicals
-
フードケミカル = A Technical journal on food chemistry & chemicals 29 (10), 23-30, 2013-10
東京 : 食品化学新聞社
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1522262179851545216
-
- NII Article ID
- 40019830718
-
- NII Book ID
- AN10015985
-
- ISSN
- 09112286
-
- NDL BIB ID
- 024937111
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZP34(科学技術--食品工学・工業)
-
- Data Source
-
- NDL Search
- CiNii Articles